Hírek

Ha megnézted a blogot szavazz. Csak egy kattintás!!! Ne sajnáld tőlem ezt az 1 másodpercet. Köszönöm.

Hamarosan kezdődik!!!

2010. június 12., szombat

A Történet

Magyarországon egy másik dimenzióban, épp a mai napon még mindig királyság van. Az országot soha nem csonkította meg a trianoni békediktátum.
A technika nagyot fejlődött, és olyasmi is lehetővé vált a gépek által, ami ebben a dimenzióban még nem. Az öreg király haldoklik. A legtöbb betegséget már gyógyítják, de az öregséget még nem. A király meg fog halni, és a 27 éves herceg kerül majd a helyére. A szabályok szerint azonban házasságot kell kötnie egy másik ország hercegnőjével, máskülönben a nép új királyt választ az arisztokrata családok vele hasonló korú tagjai közül.
Lajos tiszta vérű Magyar herceg lakosztályán nagy a feszültség ugyanis a hercegnők többsége nem túl szép, és önzőek is. A herceg viszont nem szeretné, hogy választással döntsenek, mert az ő családján kívül nincs már tiszta magyar vérű arisztokrata család, és úgy gondolja, a Magyar népnek Magyar király kell. Persze ez a tiszta vér is keveredik majd egy másikkal, ha a herceg csak hercegnőt vehet el, mert neki ugyan nincs unokatestvére se, ahogy testvére sincs.
Hosszú, rettenetes félelemben, és izgalomban töltött hetekkel később a herceg rátalált Anglia hercegnőjére, aki csodaszép, és jó modorú. Segíteni vágyó és tiszta szívű.
Lajos kap az alkalmon, és meghívja a hercegnőt Magyar országra.
Hogy tetszik majd Magyarország egy Angol hercegnőnek? Milyen bonyodalmakba ütköznek? Lesz-e Lajos valaha is Magyar király, vagy a trónt egy keverék foglalja majd el?

1 megjegyzés:

  1. that is such a beautiful piece. i so wanted the princess to find true happiness.
    +follow !!
    bring your sensational joy to my site and share the universal love:
    Models From The Earth

    VálaszTörlés